Martin Braithwaite: 'Jeg forlader ikke Barca'

Magnus Wind - 11.01.21


Martin Braithwaite udtaler i et interview, at hans intentioner er at blive i Barca. Desuden motiverer det danskeren, at Barca bliver sat i forbindelse med en angriber som Memphis Depay. 

Den catalanske TV-station TV3 har lavet et interview med Martin Braithwaite, som i denne sæson har vist gode takter. I 19 kampe er det blevet til fem mål og to oplæg for danskeren. Rygterne har dog til tider gået på, at Barca gerne ville af med Braithwaite i januars transfervindue, men dette afviser angriberen. 

'Der er ingen mulighed for, at jeg forlader Barca i januars transfervindue og heller ikke efter sæsonen. Næste år vil jeg fortsætte min kamp for score mål her og vinde titler, som vi har muligheden for i denne sæson. Det er min ambition' udtaler Braithwaite. 'Jeg tænker ikke på andet end at vinde disse titler. De er grunden til, at jeg står op hver morgen og arbejder hårdt' fortsætter han.

Braithwaite bliver i interviewet også spurgt ind til det faktum, at både klubben og Ronald Koeman søger en ny angriber, hvor Memphis Depay længe har været favoritten. 'Jeg kan godt lide, at andre spillere bliver sat i forbindelse med klubben. Sådan skal det være med en klub på Barcas størrelse, hvor man bliver nødt til at have intern konkurrence. På denne måde vil du få maksimal udbytte af spillerne og holdet i hver kamp. Det skræmmer mig ikke, det motiverer mig' afslutter Braithwaite.

.:FORSIDE:.