Martin Braithwaite i spil som Barca-angriber!

FCBARCELONA.DK - 17.02.20

© Getty Images

Bliver Martin Braithwaite den næste dansker i FC Barcelona? I følge avisen El Mundo Deportivo, har Barca sikret sig muligheden for at hente angriberen som erstatning for den skadede Ousmane Dembélé.

Barca venter stadig på grønt lys til supplere truppen med en spiller på grund af Dembélés langvarige skade, men der arbejdes hårdt på, at man hurtigt kan slå til når tilladelsen forhåbentlig kommer.

Flere mulige navne har været nævnt, men nu fortæller El Mundo Deportivo, at Martin Braithwaite er den foretrukne spiller på sportschef Eric Abidals liste. Danskeren har gjort et godt indtryk i ligaen, både i sidste sæson og i denne. Barca skulle angiveligt have sikret sig muligheden for at hive ham til Camp Nou.

Braithwaite kom til Leganés for et år siden i vinterens transfervindue og i den sidste halvdel af sidste sæson scorede han fem mål og lavede fem assists. Blandt andet scorede han mod store hold som Barca, Real Madrid og Sevilla. I denne sæson har han deltaget i samtlige 24 kampe i ligaen, hvor det er blevet til seks mål og en enkelt assist.

Det er disse præstationer der har bragt danskeren i spil til Barca, hvis klubben som forventet får lov til at hente en erstatning for Dembélé, en tilladelse der forventes at komme i løbet af i dag eller senest i morgen.

Derfor kan det lige pludselig gå rigtig stærkt for Martin Braithwaite, for Barca vil helt sikkert forsøge at få et skifte på plads indenfor meget få dage, så den nye spiller hurtigt kan hjælpe holdet.

.:FORSIDE:.