Martin Braithwaite har stor andel i pokaltriumf

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.04.21

@ FC Barcelona

Martin Braithwaite var lørdag med til at vinde sit første trofæ som Barca-spiller, da holdet besejrede Athletic Club Bilbao med 4-0. Selvom danskeren ikke fik meget spilletid i finalen, så har sin stor andel i triumfen.

Efter at have tabt den første semifinale i pokalturneringen med 2-0 til Sevilla i den andalusiske hovedstad, så det svært ud for Barca at kvalificere sig til pokalfinalen, men takket være en 3-0 sejr på hjemmebane gik catalanerne videre til finalen.

Det var ikke mindst takket være danske Martin Braithwaite, der blev skiftet ind ved stillingen 2-0 i slutningen af kampen. Seks minutter efter indskiftningen kunne danskeren sætte panden på et indlæg fra Alba, hvorefter bolden gik i mål til en catalansk føring på 3-0.

Målet blev nok til, at Barca gik videre til pokalfinalen, som altså blev spillet i lørdags. Her kunne Braithwaite så efter kampen løfte sit første trofæ i de blå og røde farver. Han kan glæde sig over, at han spillede en afgørende rolle i triumfen.

Braithwaite kom også på tavlen i Barcas første kamp i pokalturneringen, da han scorede det sidste mål i 2-0 sejren over Cornellá.

https://www.instagram.com/p/CNyQhGWhTyk/

 

.:FORSIDE:.