Marlon Santos: "Jeg har ingen kontakt med Barca"

FCBARCELONA.DK - 26.05.18

Marlon Santos, der er udlejet til Nice, fortæller i et interview, at han intet hører fra Barca. Han føler selv at han har taget et stort skridt fremad som fodboldspiller og håber at kunne vende tilbage efter næste sæson.

Marlon Santos er udlejet til Nice for denne og den kommende sæson. Den brasilianske forsvarsspiller kom til Barca B i sidste sæson hvor han gjorde det så godt, at det også blev til tre kampe for førsteholdet. Barca mente hans niveua var for højt til at spille for B-holdet og derfor blev han lejet ud til Nice, for at udvikle sig yderligere.

Det synes brasilianeren selv er gået godt. "Jeg har samlet meget erfaring i Nice. Jeg har spillet sammen med store spillere og er selv vokset som spiller. Jeg har fuldstændig ændret min mentalitet som fodboldspiller, hvilket er det vigtigste. Det har været en radikal ændring at skifte fra Barca B til Nice" kommer det fra ham.

I mellemtiden har Barca også købt Yerry Mina, men det føler Marlon Santos ikke hæmmer hans muligheder for at vende tilbage til Barca en dag. "Det synes jeg er fint. Jo mere konkurrence der er, jo bedre. I sidste ende er det mig selv, der stiller til de største krav" fortsætter han.

Mens Marlon Santos selv er godt tilfreds med indsatsen i Nice, ved han ikke om Barca er det samme. "Jeg ved ikke om Barca er kommet for at se mig spille denne sæson. Jeg har ingen kontakt med klubben" kommer det lidt overraskende fra ham.

Det får ham dog ikke til at opgive drømmen om, at vende tilbage en dag. "Selvfølgelig vil jeg tilbage, men lige nu fokuserer jeg på Nice. Jeg skal være her en sæson mere og derfor koncentrerer jeg mig fuldt ud om, hvad der sker her. Jeg er meget glad for at være i Nice" afslutter han.

.:FORSIDE:.