Marlon hentes hjem for at blive solgt videre

FCBARCELONA.DK - 13.06.18

Barcas brasilianske forsvarsspiller, Marlon Santos, fortsætter med stor sandsynlighed ikke sit lejeophold i Nice. I følge flere medier har Barca besluttet at hente ham hjem, men kun for at sælge ham videre.

Lejeaftalen med Nice gjaldt ellers i to sæsoner, den der netop er slut og den der venter efter sommerferien. Marlon har gjort det fornuftigt i det franske og det har vækket interesse fra andre sider.

Derfor skulle Barca angiveligt have meddelt Nice, at lejeaftalen ophører den 30. juni, hvilket betyder, at Marlon har spillet sin sidste kamp for den sydfranske klub.

Planen er herefter, at sælge Marlon, som man ikke mener har niveauet til Barcas hold. Der spekuleres i, at et skifte meget snart vil blive meldt ud og West Ham nævnes som et godt bud på en ny klub for brasilianeren.

Barca går efter, at kunne inkassere omkring 15 mio. euro for den centrale forsvarsspiller. Lykkes det ikke at finde en klub lige med det samme, der vil betale den pris, kan det komme på tale, at Marlon indleder sæsonen med Barca, hvor der vil mangle mange af VM-spillerne.

.:FORSIDE:.