Marca: Forlængelsen med Messi er næsten umulig

FCBARCELONA.DK - 05.08.21

// Lionel Messi


artfcb

Mens der de seneste dage er blevet meldt om en meget snarlig kontraktforlængelse med Lionel Messi, så er den madrilenske avis Marca torsdag aften ude med en opsigtsvækkende historie. De meddeler, at forlængelsen ser næsten umulig ud.

De catalanske aviser Sport og Mundo Deportivo har ellers dagens igennem rapporteret om et afsluttende møde denne torsdag mellem Lionel Messis far og Barca. Her skulle partnerne ifølge de to aviser realisere kontraktforlængelsen.

Tidligt torsdag aften er den madrilenske avis Marca dog ude med en særdeles opsigtsvækkende nyhed. De hævder, at Messis forlængelse med Barca er næsten umulig og at præsident Joan Laporta på dagens møde har tænkt sig at informere Messis far om dette.

Ifølge Marca skulle ledelsen i Barca have meget svært ved at se, hvordan man skal reducere lønningerne og realisere salg af spillere, så man kan betale Messis høje løn. Ifølge avisen kan klubbens ledelse på nuværende tidspunkt ikke få det til at hænge sammen økonomisk.

Nyheden fra Marca skal selvfølgelig tages med et gran salt, da avisen er fra Madrid. Normalt er det aviserne Sport og Mundo Deportivo, som har de bedste kilder på Camp Nou, men det må alligevel betegnes som særdeles opsigtsvækkende, at Marca vælger at satse så stærkt og sikkert på aftenens historie.

fcbshop211

.:FORSIDE:.