fbpx

Marc Casadó: 'Fermín var grædefærdig efter kampen'

Simon Arun Vrábel - 12.09.23

// Fermin Lopez

Hvad der skulle have været en god oplevelse, endte med at blive fatal for Fermín López, da den unge angriber blev udvist i sin debut for Barca Atlétic. Efter kampen fortalte andetholdets kaptajn, at Fermín var grædefærdig.

Barca Atlétic skulle søndag aften møde Gimnàstic de Tarragona, og da førsteholdet havde landsholdspause, ville Fermín López gerne hjælpe andetholdet og samtidig holde sig selv i gang, men hans debut blev alt andet end lykkelig, da Fermín blev udvist og holdet tabte kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Fermín López modtog sit første gule kort i midten af første halvleg for brok i forbindelse med et frispark, og dagen derpå skriver avisen Sport, at der ikke var meget at komme efter i den situation. Omvendt skriver avisen videre, at det andet gule kort som Fermín modtog efter blot 47 minutter var meget tyndt, og at det var en hård straf fra dommerens side, at udvise den 20-årig midtbanespilller, som efter kampen havde følelserne uden på tøjet.

’Det var hans debut med Barca Atlètic eftersom Fermín spillede sidste sæson for Linares, og knægten græd efter kampen. Det er synd for ham. Han ville så gerne komme og hjælpe os til sejr, og han spillede faktisk en rigtig god kamp’, udtalte Marc Casadó som bar anførerbindet for Barca, som endte med at tabe kampen med 1-0 på en scoring i overtiden.

Fermín López har spillet hele sit liv for Barca med den eneste undtagelse, at han i sidste sæson var udlejet til Linares. I denne sæson tilhører han reelt set andetholdet, men hans store potentiale har gjort, at Xavi har inviteret den unge angriber til at spille og træne med førsteholdet.

I går kom Fermin López selv med en reaktion på de sociale medier. 'Nederlaget gør ondt og jeg vil gerne undskylde for, at jeg ikke kunne blive på banen og hjælpe holdet. Det er noget jeg må lære af og komme videre fra' skrev han blandt andet..:FORSIDE:.