Maradona: 'Messi er nutidens bedste spiller'

FCBARCELONA.DK - 25.02.20

© Getty Images

Diego Armando Maradona lægger ikke skjul på, at han holder med Napoli i aftenens opgør mod Barca hjemme på Stadio San Paulo. Samtidig håber han dog på en god kamp af Messi, som han betegner som nutidens bedste spiller.

Det er to af Maradonas tidligere klubber der mødes i aften, men den argentinske legende holder tydeligt med Napoli.'Mit hjerte er med Napoli. Jeg har givet alt for Napoli og de har givet alt for mig, ved at vise mig deres kærlighed. Det var nogle fantastiske år for holdet, hvor vi lykkedes med at vinde mesterskabet, pokalen og UEFA-cuppen' udtaler han ifølge avisen Sport.

Han har dog stadig et specielt  forhold til Barca. 'Barcelona åbnede dørene for mig til Europa, men jeg skrev historie i blåt. Jeg spillede for Boca, der er en stor klub, men jeg kom til Barcelona, der er en drøm  for alle argentinske spillere' fortsætter han.

Også forholdet til landsmanden Messi påvirker Maradonas håb til kampen. 'Jeg håber han spiller en flot kamp mod Napoli. Han er en spiller med et enormt talent og samtidig en god knægt. Han bør fortsætte sit liv og sin karriere vel vidende, at han er nutidens bedste spiller. Jeg har nydt at se Leo i alle kampe med Argentina' siger han.

Maradona er udmærket klar over, at Napoli kan få det svært mod Barca i en skuffende sæson, der har budt på et trænerskifte. 'De er i en svær situation, men med ankomsten af Gattuso er holdet blevet bedre. Kampen mod Barcelona bliver meget hård, men jeg håber på, at Napoli kan overraske og give deres tilhængere noget at glæde sig over' afslutter han.

.:FORSIDE:.