fbpx

Manglende transfers kan gå ud over talenterne

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.08.21

© Getty Images
// Philippe Coutinho // Umtiti // Miralem Pjanic // Iñaki Peña // Collado // Manaj // Alejandro Balde // Nico González // Yusuf Demir // Gavi

Barca har denne sommer forsøgt at komme af med flere uønskede spillere. Blandt dem særligt Coutinho, Pjanic og Umtiti, men nu tyder det på, at mindst to af dem bliver i klubben. Det går ud over klubbens egne talenter.

For Coutinhos vedkommende ser det ud til, at han er blevet taget til nåde i Barca, da der ikke har været nogle seriøse henvendelser efter brasilianeren. Dertil vil Ronald Koeman også gerne beholde den offensive midtbanespiller, da han tror meget på ham.

Pjanic prøver Barca stadig at komme af med, mens Umtiti ser ud til at blive, hvis man skal tro de seneste meldinger. Hvis Barca ikke kommer af med de uønskede spillere kommer det til at gå udover de mange talenter i klubben, som står på spring til førsteholdet.

Flere unge spillere som Demir, Balde, Nico, Pena og Gavi banker på til førsteholdet, men der er ikke plads til dem alle i førsteholdstruppen, hvis Barca ikke kommer af med de uønskede spillere. Collado og Manaj har også været inde i billedet denne sommer, men de ser ud til at forlade klubben her i slutningen af transfervinduet.

Lige nu har Barca reelt set 24 førsteholdsspillere i truppen, men Rey Manaj står også under førsteholdstruppen på catalanernes hjemmeside, hvor han står med nummer 14. Det bringer antallet op på 25 spillere, som der maksimalt må være på førsteholdet.

Barca har dog ikke bekræftet på officiel vis, at Manaj er en del af førsteholdet. Ifølge meldingerne fra den catalanske presse er den albanske angriber på vej væk fra Barca. Antager vi, at Manaj ikke er del af førsteholdet, selvom han står som førsteholdsspiller på hjemmesiden, er der 24 spillere i den nuværende førsteholdstrup.

Det vil altså sige, at der kun er plads til, at en spiller fra B-holdet eller La Masia kan blive rykket op. Hvis Barca ikke får solgt Coutinho, Pjanic og Umtiti går det dermed ud over de unge talenter i klubben, som er tæt på førsteholdet.

Coutinho og Umtiti ser ud til at blive, men Pjanic kan stadig nå at forlade klubben. Det vil bringe antallet af førsteholdsspillere ned på 23 spillere og åbne to pladser i truppen til spillere fra B-holdet. Her er de bedste bud nok målmanden Inaki Pena og nytilkomne Demir, men Nico har også en god chance.

.:FORSIDE:.