Man. United klar til at investere stort i Neymar

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.02.19

© Getty Images

Al imens rygterne om en genforening mellem Neymar og Barca florerer løst og fast, skulle Manchester United nu være klar til at gå ind i kampen om den brasilianske superstjerne. Englænderne er angiveligt klar til at investere stort i Neymar.

Manchester United og Paris Saint-Germain tørner snart sammen i Champions League, men de kampe misser Neymar på grund af en skade. Men det afholder ikke englænderne for at miste deres interesse i superstjernen.

Ifølge adskillige engelske aviser er Englands største klub ved at forberede sig på at investere stort i den tidligere Barca-spiller til sommer, der som bekendt kostede PSG 222 mio. euro, da han udløste sin frikøbsklausul i Barca i sommeren 2017.

De engelske aviser skriver dog ikke noget om hvorvidt Neymar skulle ønske et skifte til Manchester United, men til gængæld melder den catalanske avis Mundo Deportivo om hvor brasilianeren gerne vil fortsætte karrieren.

Den catalanske avis bringer også historien om Manchester Uniteds interesse i Neymar, men i stedet skriver de, at Neymars største ønske er at vende tilbage til Barca. Med til historien hører dog også, at Neymar flere gange har sagt, at han gerne vil spille i Premier League en dag. Det har han sagt mens han spillede i Barca og fornyligt som PSG-spiller.

Det er ikke første gang Manchester United er ude efter Neymar. Under tiden i Barca i sommeren 2016 og igen i sommeren 2017 forsøgte den engelske klub to gange at hente Neymar til Old Trafford, men begge forsøg endte forgæves.

Indtil nu bliver det bare ved rygter og historier, men de vil helt sikkert forsætte i de kommende måneder og under sommerens transfervindue, hvor Neymar ventes at blive et af de hotteste emner på rygtebørsen.

Når Mundo Deportivo skriver, at Neymars største ønske er at vende tilbage til Barca, kan man godt regne med en vis sandhed i det, da den catalanske avis regnes for at være blandt de mest troværdige, da de har gode kilder i klubben og ofte ramme plet med deres historier.

Josep Maria Bartomeu var dog forleden ude at sige, at han ikke har talt med Neymar eller hans far om at vende tilbage til Barca. Men han skulle kende til brasilianerens ønske, da Neymar angiveligt har sendt flere beskeder til andre folk i den catalanske ledelse med ønsket om en tilbagevenden.

.:FORSIDE:.