Manchester City viser interesse for Sergi Roberto

FCBARCELONA.DK - 04.06.20

© Getty Images

Gennem de seneste uger er Manchester City blevet sat i forbindelse med Barcas Nélson Semedo, men nu er der dukket et nyt navn fra Camp Nou op. Pep Guardiola og sportschef Txiki Begiristain skulle også have et godt øje til Sergi Roberto.

Det engelske mandskab skulle være interesseret i at hente en ny højre back til klubben som erstatning for Cancelo. Indtil videre har der været tale om en handel inkluderende Nélson Semedo, men nu skulle også Sergi Roberto være på blokken på Etihad Stadium. Det meddeler avisen Mundo Deportivo.

Sergi Roberto har kontraktudløb i 2022 og har aldrig fået det helt store gennembrud på Camp Nou, hvor han med varierende succes er blevet brugt på både midtbanen og på højre back. Man kan dog ikke sætte en finger på catalanernes indflydelse på holdet og han har da også været med til at vinde ligaen seks gange, Copa del Rey fem gange og Champions League to gange.

City skulle allerede have meddelt deres interesse til Barca, men svaret fra catalanerne skulle have været, at man har brug for mere tid med henblik på næste sæsons hold og i særdeleshed de to back-positioner. Barca skulle dog have meddelt, at man ikke ønsker at inkludere Sergi Roberto i en byttehandel.

Sergi Robertos fremtid kommer uden tvivl til at afhænge af hvad der sker med Nélson Semedo, som angiveligt fortsat vil væk fra Barca. Derudover kommer det også an på, om der eventuelt vil være plads på midtbanen til næste sæson.

.:FORSIDE:.