Malcoms mærkelige situation

FCBARCELONA.DK - 11.10.18

Malcom må løbe rundt med blandede følelser i disse dage, for på den ene side er han helt ude i kulden hos Ernesto Valverde og på den anden er han med for første gang på Brasiliens landshold.

Det kom bag på de fleste, ikke mindst Malcom selv, at han blev udtaget til Brasiliens to landskampe i den aktuelle landskampspause. 'Jeg er meget glad, men det var ikke noget jeg havde forventet allerede, men selvfølgelig er jeg glad' kom det fra ham for lidt over to uger siden, da landsholdsudtagelsen var en kendsgerning.

Siden har der ellers ikke været meget at glæde sig over i Barca, for Malcom nyder tydeligt ikke Ernesto Valverdes tillid i øjeblikket. Det er tydeligt, efter at den brasilianske angriber ikke har spillet de tre senste kampe, hvor han i de to seneste mod Tottenham og Valencia, har været helt ude af truppen.

Nu er han i stedet med i den brasilianske landsholdstrup for første gang. Måske han her kan få tanket lidt selvtillid, så han kan vende stærkere tilbage til Barcelona og få overbevist Valverde om, at han er værd at satse på.

.:FORSIDE:.