Malcoms agent mødtes med Barca om fremtiden

FCBARCELONA.DK - 17.07.19

© Getty Images

Malcoms fremtid ser ud til at skulle fortsætte udenfor FC Barcelona og derfor fandt hans agent i går vej til kontorene på Camp Nou, for at høre om klubbens planer med den brasilianske angriber.

Hvad vil Barca med Malcom? Det er sandsynligvis det spørgsmål Malcoms agent havde med til mødet i går på Camp Nou. Talrige rygter om klubbens ønske om at sælge spilleren og den massive interesse fra andre klubber, fik agenten til at bede om et møde. Det fortæller Catalunya Radio.

Det er ikke sluppet ud hvilket svar agenten har fået med hjem, men der spekuleres i, at han har fået grønt lys til at tale med andre klubber, som reglerne foreskriver det. Hvilken pris Barca forventer at sælge til, har sikkert også været vendt.

Det kan heller ikke afvises, at agenten har orienteret om tilbud fra andre klubber, hvor især Arsenal skulle være lun på angriberen.

Blot det mødet blev holdt er et signal om, at noget kan være på vej. Havde Barca et definitivt ønske om at beholde Malcom, havde de næppe brugt tid på et møde.

.:FORSIDE:.