Malcom: 'Jeg vil spille mere'

FCBARCELONA.DK - 07.11.18

Tårerne fik frit løb da Malcom scorede for i gårsdagens 1-1 opgør mod Inter. Efter kampen var det da også en lykkelig brasilianer som pressen mødte. Her udtrykte han håb om mere spilletid.

Efter en svær sæsonstart med meget lidt spilletid, betød scoringen mod Inter tydeligt rigtig meget for Malcom. Han fattede næsten ikke hvad der var sket og han kunne ikke holde tårerne tilbage, da han jublede med holdkammeraterne.

Af samme årsag var Malcom midtpunkt i mixedzone efter kampen. 'Jeg har drømt om at spille for Barcelona siden jeg var barn. At score et mål i min debut i Champions League, er noget jeg altid vil huske. Det skal fejres med familien i aften' indledte han.

'Drømmen i Barca er ved at blive virkelighed. Jeg drømmer om at skrive historie og opnå store ting. Jeg vil gerne takke holdet for at vise mig tillid' fortsatte Malcom smilende.

Nu håber han, at succesen mod Inter får Valverde til at benytte ham mere fremover. 'Jeg vil spille mere. Jeg træner hver dag for at vise, at jeg har kvaliteterne til at være i denne i trup. Der er intet i mit der har været nemt' afsluttede han.

.:FORSIDE:.