Malcom forsvarer strejkende og udskældte Arthur

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.08.20

© FC Barcelona

I et interview med Radio Marca, går den tidligere Barca-spiller, Malcom, ud og forsvarer sin tidligere holdkammerat i Barca, der fortiden strejker og er meget udskældt. Malcom kommenterer også sin tid i Barca samt Coutinho.

'Arthur er min ven og han er en som jeg snakker meget med. Om nogle få år, vil han være en af de bedste spillere i verden. Han er dedikeret til sin klub, han arbejder hårdt og han vil altid spille på et højt niveau' forsvarer Malcom den udskældte og strejkende Arthur.

Malcom knyttede også en kommentar til sin egen tid i Barca. 'Siden jeg var barn, så har jeg drømt om at spille for Barca. Jeg spillede der og nød hverdagslivet med de største stjerner ved min side. Jeg kan fortælle mine børn og børnebørn, at jeg spillede for Barca' fortæller han videre.

En anden brasilianer, Coutinho, fik også en kommentar med på vejen. 'Han er en af de bedste spillere vi har. Det siger jeg ikke bare som hans ven, men fordi han har så meget kvalitet. Uanset hvor han ender henne, så vil han spille, fordi han er en anderledes fodboldspiller' afslutter Malcom.

644x70

.:FORSIDE:.