Lenglet og Piqué leverede pragtpræstation

Anders Lang Jensen - 08.03.20

© Getty Images

Det var med stort besvær, at det i går lykkedes at hente en smal hjemmesejr på 1-0 mod Real Sociedad. En af forklaringerne på sejren var, at Barca-stopperne, Piqué og Lenglet, stoppede en for tiden ellers sprudlende baskisk offensiv.

I en kamp, hvor Barcas offensiv ikke leverede scoringer som vanligt på egen bane, bestod defensiven sin test ved at levere et usandsynlig vigtigt clean-sheet. Clément Lenglet og Gerard Piqué beviste sammen hvor dygtige de er og hvor vigtig deres individuelle niveau er for holdet.

Clément Lenglet modtog tidligt en advarsel, hvilket holder ham ude med karantæne til udekampen mod Mallorca, men trods det gule kort leverede franskmanden en kontrolleret og solid defensiv indsats. Det samme gjorde makkeren Gerard Piqué, der generelt holder et højt niveau denne sæson.

Sidstnævnte havde endda problemer rent fysisk undervejs efter en duel, men fuldførte opgøret. Med det vigtige sejrsmål af Lionel Messi får argentineren mest opmærksomhed efter sejren, men Clément Lenglet og Gerard Piqué sikrede en solid defensiv og beviste, at de ligner et godt bud på Barcas stopper-par nummer et.

Real Sociedad kom til Camp Nou efter seks sejre i træk i de forskellige turneringer, men den stime var Piqué og Lenglet med til at stoppe i går.

.:FORSIDE:.