Madrid-avis nægter at give Messi frisparksmål

FCBARCELONA.DK - 31.03.19

© Getty Images

Messi scorede lørdag to mål hjemme mod Espanyol, hvor det ene var direkte på frispark. Her rettede gæsternes Víctor Sánchez bolden af da den var på vej i mål, hvorfor Messi helt korrekt blev tilddelt scoringen. Dette nægter Marid-avisen Marca dog at acceptere.

Ved scoringen til 1-0 i lørdagens hjemmekamp mod Espanyol scorede Lionel Messi direkte på frispark fra kanten af feltet. På imponerende vis løftede argentineren bolden over muren og direkte mod mål. Bolden var tydeligvis direkte på vej i mål, uden chance for keeperen, inden Espanyol-spilleren Víctor Sánchez ramte bolden med hovedet inden den strøg i nettet.

Dommer Carlos del Cerro Grande tildelte helt korrekt målet til Messi, hvilket fremgik i rapporten efter kampen. Bolden var nemlig på vej i mål uden chance for målmanden, da Víctor Sánchez ramte den på vejen. Kun hvis bolden ikke var på vej i mål havde det været et selvmål.

På trods af reglerne og dommerens beslutning, nægter den Madrid-baserede avis Marca dog et give målet til Messi. Madrilenerne holder krampagtig fast i, at der var tale om et selvmål af Víctor Sánchez.

Marcas beslutning kan ende med at få konsekvenser i forhold til uddelingen af Den Gyldne Støvle, som efter hver sæson gives til den spiller blandt de europæiske ligaer med flest mål. I Spanien er det netop Madrid-avisen Marca, som står for statistikken fra La Liga. Og da de nægter at tildele målet til Messi, har argentineren i forhold til Den Gyldne Støvle kun scoret 30 ligamål i denne sæson i stedet for de 31 scoringer, som det spanske ligaforbund kvitterer ham for.

Gense frisparksmålet her og bedøm selv.

.:FORSIDE:.