Lyons præsident: 'Barca kan ikke betale for Depay'

FCBARCELONA.DK - 16.09.20

© Getty Images

Lyons hollandske angriber Memphis Depey, har været rygtet kraftigt til Barca på det seneste, men i går afslørede Lyons præsident, at Barca-præsident Bartomeu har sagt, at Barca ikke har pengene til spilleren.

Føljetonen om Barcas interesse i Depay fortsætter og i går var det Lyons præsident Jean-Michel Aulas der bidragede til rygterne, ved direkte at citere en samtale han har haft med Bartomeu.

'Præsident Bartomeu sagde til mig i søndags, at Barca lider rigtig meget på grund af Covid krisen og at de ikke har mulighed for at komme med et bud' var den klare melding.

Udmeldingen er overraskede, for Aulas bryder umiddelbart den tillid der bør herske mellem to klubber, der er i dialog om en spiller. Modsat er han i sin gode ret til at kommentere hvad der rør sig om hans egne spillere.

Der er ingen tvivl om, at Barcas økonomi er hårdt ramt af coronakkrisen og at det sætter sine begrænsninger på indkøbene i det aktuelle transfervindue, men at kassen direkte skulle være tom til nye investeringer, vil være en stor overraskelse.

Udmeldingen fra Bartomeu kan skyldes to ting. Dels kan det være taktisk for at få Lyon til at inkludere en spiller i handlen, f.eks. Umtiti, Todibo eller måske Braithwaite, dels kan det være fordi Barca først vil gå efter andre spillere og dermed vil trække tiden.

644x70

.:FORSIDE:.