Lyons Mendy: 'Barca-kampe kan åbne nogle døre'

Anders Lang Jensen - 12.02.19

Olympique Lyons unge venstreback Ferland Mendy er tidligere blevet sat i forbindelse med Barca. Franskmanden er en type back, som man på Camp Nou godt kan lide, og de kommende Champions League-kampe kan være afgørende.

Barca krydser nemlig klinger med Olympique Lyon i Champions Leagues ottendedelsfinale, efter de to mandskaber blev parret ved lodtrækningen i december sidste år. Det kan være vigtige opgør for at vise sig frem, men Mendy fokuserer ikke på rygterne.

'Det kan meget vel være, at kampene mod Barca kan åbne nogle døre. Men jeg vil ikke tale om min fremtid. Disse kampe mod Barcelona kan dog skabe lidt opmærksomhed omkring mig, og samtidig vil jeg gerne vide, hvilket niveau jeg kan spille med på', siger Ferland Mendy til mediet France Football.

I Barcas sportslige ledelse er positionen på venstreback et fokuspunkt. Efter sommerens salg af franske Lucas Digne er Jordi Alba den eneste regulære seniorspiller i truppen. Mendy har åbenlyse kvaliteter og ville kunne konkurrere med Alba som en femtidig back i det catalanske.

.:FORSIDE:.