Lyon-præsident: 'Vi kan miste to spillere meget snart'

Jacob Møller Nielsen - 01.10.20

© Getty Images

Lyons præsident Jean-Michel Aulas erkendte på et pressemøde onsdag aften, at den franske klub godt kunne se sig selv tage afsked med to spillere i løbet af de næste to dage.

Onsdag aften holdt Olympique Lyon pressemøde i forbindelse med købet af deres nye midtbanespiller, Lucas Paqueta. På pressemødet kommenterede Lyon-præsidenten de mange rygter om eventuelle salg af deres tre spillere Houssem Aouar, Reine-Adélaïde og Memphis Depay: 'Vi kan miste to spillere i de næste to dage. Med signingen af Paqueta ville vi vise, at vi ikke er afhængige af salg. Fra fredag aften vil der ikke være flere afgange fra klubben' lød det fra Lyon-præsidenten.

Udtalelsen puster ild i rygterne om købet af Memphis Depay, som Ronald Koeman eftersigende skulle have udset til at overtage den plads i det centrale angreb, som Luis Suárez efterlod, da han skiftede til Atlético Madrid. Rygtet bakkes også op af Koemans udtalelser tidligere i dag, hvor han til pressemødet inden Celta Vigo-kampen i morgen konstaterede: 'Vi kigger efter en ekstra angriber'.

Lyon skulle angiveligt kræve 25 millioner euro for hollænderen, men Barcelona er ikke i en god økonomisk situation for tiden grundet coronakrisen. Dermed bliver det spændende at se, om klubben kan nå at lukke en handel for Depay inden fredag aften.

644x70

.:FORSIDE:.