fbpx

Lykkes det endelig i dag at få tre sejre i træk?

FCBARCELONA.DK - 27.02.22

// Bilbao

Barca har vist gode fremskridt i de seneste par kampe med solide sejre over Valencia og Napoli. Holdet har endnu ikke vundet tre kampe i træk i denne sæson, så spørgsmålet er om det lykkes mod Bilbao i aften.

En af forklaringerne på Barcas skuffende sæson indtil nu har været holdets manglende stabilitet. Netop som holdet viste gode takter og skabte optimisme efter gode præstationer, er det fulgt op med et skuffende spil og resultater.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Det er en kendsgerning, at der endnu ikke er kommet tre catalanske sejre i træk denne sæson. To gange har Xavi oplevet at vinde to kampe i træk, hvorefter tredje kamp er endt uafgjort. Det mønster skal holdet forsøge at bryde i aften mod Athletic Club Bilbao.

Forudsætningerne er bedre denne gang for Xavi, for kampen i aften spilles på Camp Nou, hvor tredje sejr i træk i de tidligere tilfælde skulle hentes på udebane mod henholdsvis Granada og Espanyol, uden at det altså lykkedes. De kampe sluttede 1-1 og 2-2.

For Xavi vil det være et stort skridt frem med tre sejre på stribe, for det vil kun øge den optimisme der er begyndt at spirre i klubben på det seneste. Alle kan se fremgang i spillet og resultaterne er begyndt at følge med. Det skal der holdes fast i, når holdet i aften tager imod baskerne fra Bilbao.

Kampen spilles kl. 21. 00 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.