fbpx

Luuk de Jong: 'Mit saksespark havde været årets mål'

FCBARCELONA.DK - 03.01.22

© Getty Images
// Luuk de Jong

ps5 art


Luuk de Jong startede inde i søndagens opgør mod Mallorca og her spillede hollænderen især en flot første halvleg, med et fantastisk saksepark på træværket og senere kampens eneste scoring. Efter opgøret talte angriberen med pressen.

Læs Luuk de Jongs udtalelser herunder.

'Jeg er meget glad for sejren. Det var en vaske ægte holdsejr, hvor vi var i stand til at lide i nogle perioder, men hvor vi også beviste, at vi er stærke. Derudover må vi bare sige, at Ter Stegens fantastiske redning var afgørende'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'For en angriber er det altid meget vigtigt at score mål og i dag havde jeg flere store chancer for at gøre det. Det er ærgerligt, at mit saksespark ikke gik i mål, for det havde været årets scoring'.

'Når man ser på den situation, som vores hold har befundet sig i denne uge, så er det man ser, at vi er et hold. Vi står sammen og kæmper sammen. Man er i gang med at bygge noget nyt og stort op, og jeg synes, at det går den helt rigtige vej'.

'Jeg synes ikke, at jeg bliver behandlet dårligt i Barca. Jeg er professionel og jeg fokuserer kun på at hjælpe holdet, når træneren beder mig om det. Ingen spiller er større end klubben' sagde Luuk de Jong til slut.

.:FORSIDE:.