fbpx
Annonce

Fotos: Suárez' specielle comeback på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 09.05.21

© IMAGO
// Suárez

Luis Suárez vendte tilbage til Camp Nou i går med Atlético Madrid til topbraget mod hans tidligere klub og mange af hans bedste venner. Det blev et specielt møde for angriberen, der havde et par verbale sammenstød.

Suárez er en vindertype der altid giver sig 100%, også selvom han står på modstandernes side og møder nogle af sine bedste venner. Det så man tydeligt i går på Camp Nou, hvor det var den velkendte og energiske Suárez man så i aktion for Atlético.

Suárez benyttede lejligheden til at hilse kærligt på alle sine tidligere holdkammerater, både før og under kampen. Her kunne man se, at det var meget specielt for ham være tilbage på Camp Nou.

Selve kampen bød på flere direkte dueller med tidligere holdkammerater, f.eks. en situation hvor Suárez dramatisk overspillede en situation foran Ter Stegen. Det fik tyskeren til at reagere med 'Nej Luis, ikke det der' mens han viftede bebrejdende med pegefingeren.

Der var også et par direkte dueller mellem Suárez og Piqué, der endte med lidt mundhuggeri mellem de to gode venner. Efter kampen var alt dog glemt. Messi og Suárez er bedste venner og her var der ingen kontroverser i løbet af opgøret.

imago suarez1

 

imago suarez3

.:FORSIDE:.