Luis Suárez oplever stor succes hos Atlético Madrid

FCBARCELONA.DK - 26.10.20

© Getty Images

Luis Suárez blev på det nærmeste tvunget væk fra Barca i september måneds transfervindue, fordi Koeman ikke kunne bruge angriberen. Nu oplever han enorm succes i Atlético og er topscorer i ligaen.

Det var mod sin vilje at Suárez måtte forlade Barca efter seks sæsoner i blau-grana, hvor han nåede at blive den tredjemest scorende spiller i klubbens historie. Allerede inden Koeman kom til besluttede Barcas sportslige ledelse, at man ville af med angriberen og den beslutning gik Koeman ikke imod. Han meddelte Suárez, at han måtte finde sig en ny klub.

Valget faldt på Atlético Madrid og det skifte har hverken Suárez eller hans nye klub fortrudt. I går kom Suárez på tavlen for fjerde gang denne sæson, da Betis blev besejret med 2-0.

De fire scoringer giver Suárez en delt førsteplads på ligaens topscorerliste, hvor man også finder Barcas komet Ansu Fati og Villarreals Paco Alcácer, der ligesom Suárez har en fortid i Barca.

Suárez har været medvirkede til, at Atlético har fået en god start på La Liga, hvor de har hentet 11 point i fem kampe, fire mere end Barca. Samtidig er Atlético det eneste hold i ligaen der er ubesejret efter tre sejre og to uafgjorte.

Det gode start i Atlético er med garanti noget der motiverer Suárez, for han fandt det meget urimeligt, at han skulle væk fra Barca. Trods sine 33 år viser han, at han stadig er en af ligaens farligste angribere, som Barca altså ikke kunne bruge.

.:FORSIDE:.