Luis Suárez med optimistisk besked til fansene

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 21.05.19

© Getty Images

Luis Suárez har været i modvind siden Barcas Champions League-exit og ikke mindst beslutningen om at blive opereret i knæet før pokalfinalen. Uruguayaneren var dog ude med en optimistisk besked til tilhængerne.

Alt har ikke ligefrem været lutter idyl i Barcelona siden det smertefulde nederlag til Liverpool i Champions League. For mange fans tegner nederlaget et billede af en skuffende sæson, til trods for at holdet har vundet det spanske mesterskab og snart tørner ud i den spanske pokalfinale.

Luis Suárez er en af de mange Barca-spillere, der har været i modvind siden Champions League-fadæsen. Ikke mindst på grund af sin efterfølgende beslutning om at blive opereret i knæet forud for pokalfinalen for ikke at misse Copa América med det uruguayanske landshold.

Suárez var dog forleden ude med en positiv meddelelse til tilhængerne på de sociale medier, hvor han opfordrer til at bevare optimismen: 'Arbejd og se fremad, for du kan altid forbedre dig. Lær af de sværeste momenter, selv hvis situationen er meget smertefuld!!!!! Det er svært, men vi bliver nødt til at være positive' skrev uruguayaneren på sin twitter-profil.

Se beskeden herunder.

.:FORSIDE:.