Luis Suárez gjorde comeback og viste gode takter

Dennis Nordbø - 15.09.19

© Getty Images

Lørdagens kamp mod Valencia vil formodentlig blive husket for Ansu Fatis præstation, men lige så vigtigt var det, at Luis Suárez kom ind fra bænken og lavede to flotte mål. Dermed ser uruguayaneren allerede ud til at være tilbage i topform.

Suárez startede på bænken i lørdagens kamp mod Valencia, men kom på banen efter en times spil, hvor han netop afløste en velspillende Ansu Fati. Uruguayaneren skulle ikke bruge lang tid på banen for at gøre sig bemærket, for allerede i det næste minut scorede angriberen. Arthur lagde en aflevering ind til Suárez ,der modtog bolden på kanten af felten, hvor han fra stående først lavede en skudfinte, og herefter sparkede bolden fladt i mål, med hjælp fra venstre stolpe.

Angriberen fejrede målet med en flot gestus til Luis Enrique, da han med fingrene først lavede et x, for derefter at pege mod himlen, som en henvisning til den tidligere Barca-træners datter, Xana, der for nylig døde af kræft. Xana gik iøvrigt i klasse med Suarez´ egen datter, Delfina.

I det 82. minut var angriberen igen på spil. Indskiftede Rakitić forsøgte sig på mål, hvorefter bolden lidt tilfældigt endte ved Griezmann, der prikkede den videre til uruguayaneren, der igen stod på kanten af feltet. Suárez sparkede resolut til bolden, og den gik i mål fladt ved venstre stolpe. Et mål der var næsten identisk med hans første.

Efter målet slap Barca lidt af gassen, da man på det tidspunkt var foran 5-1, og der kom derfor ikke flere mål fra hverken Suárez eller andre Barca-spillere. Uruguayaneren lavede dog et rigtig fint indhop, og man kunne tydeligt se hvordan Suárez´ tilstedeværelse i angrebet gjorde catalanerne farligere. Dette er rigtig gode nyheder, da holdet går ind i en vigtig periode, med mange svære kampe. Her vil en sulten og fit Suárez være en meget vigtig spiller at have på banen, især hvis Messi ikke snart bliver sin skade kvit. 

.:FORSIDE:.