Luis Suárez byttede trøje med Inters Lautaro Martinez

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.12.19

© Getty Images

Barca-angriberen Luis Suárez spillede kun få minutter i sejren over Inter i tirsdags, men alligevel var det nok til at vise hans enorme betydning for holdet, da han assisterede til Ansu Fatis mål. Efter kampen byttede han symbolsk trøje med Lautaro Martinez.

Selvom at uruguayaneren ikke kom på måltavlen var han glad for sejren efter kampen, hvor han også takkede de Barca-tilhængere, der var rejst med til Milano, men han havde også tid til de slagne Inter-spilllere. Her var der særligt et specielt øjeblik der sprang i øjnene, da Suárez talte med Barca-emnet Lautaro Martinez, som måske bliver manden, der erstatter Suárez i Barca.

De to angribere gav først hinanden et kram, hvorefter de byttede trøjer. Det gav fotograferne anledning til et billede, der siden kampen har kastet spekulationer af sig i den catalanske presse, da det ikke er lang tid siden, at Suárez sagde, at det er normalt, at Barca kigger efter en ny angriber, da han bliver 33 år i januar.

Sjovt nok var det lige Lautaro Martinez han byttede trøje med. Det ses som et symbol på, at Suárez måske anerkender argentineren som sin fremtidige afløser på Camp Nou. For nu må Lautaro dog nøjes med Suárez' Barca-trøje, men måske får han snart sin egen i den nærmeste fremtid.

.:FORSIDE:.