Luis Enrique lægger ud mod Holland og Tyskland

Magnus Wind - 21.11.19

© Getty Images

Tirsdag bekræftede det spanske fodboldforbund, at Luis Enrique vender tilbage til jobbet som spansk landstræner. Hans første kampe bliver mod Holland og Tyskland, hvor flere Barca-spillere kan møde hinanden.

Tilbage i foråret sidste år tog den tidligere Barca-træner og spiller Luis Enrique orlov fra jobbet som spansk landstræner, da hans datter var alvorlig syg af leukæmi. Herefter overtog Roberto Moreno midlertidligt tjansen. I sommer stoppede Enrique så officielt som landstræner, hvor han kort tid efter mistede datteren i en alt for tidlig alder. Nu er den tidligere Barca-træner tilbage i jobbet, og han kan se frem et par interessante venskabskampe til foråret forud for EM-slutrunden til sommer.

Her skal Spanien nemlig teste formen af mod Holland og Tyskland, der begge ligeledes er kvalificeret til slutrunden. Med Barca-briller bliver disse opgør yderst interessante, da flere af klubbens spillere kan risikere at skulle møde hinanden. Jordi Alba og Sergio Busquets vil med stor sandsynlighed blive udtaget af Luis Enrique, hvor de så vil have mulighed for at møde holdkammeraterne Frenkie De Jong og Marc-André Ter Stegen hos henholdsvis Holland og Tyskland. 

Alle tre lande er kandidater til titlen, så der venter et par spændende, men også svære opgaver for Luis Enrique.

.:FORSIDE:.