Lovende start på ligaen for Barca

FCBARCELONA.DK - 28.09.20

© Getty Images

Barca trådte ind i igaen i tredje runde og mødte Villarreal, der allerede havde to runder i benene. Det kunne man dog ikke se på indsatsen i gårdagens kamp, for Barca var overlegne, så længe kræfterne holdt.

Man har set i de øvrige europæiske ligaer, at hold der er startet sent op på grund af deltagelsen i Champions League, har haft svært ved at finde formen her i starten af sæsonen. Derfor var der nok lidt bange anelser op til Barcas kamp mod Villarreal, der havde indledt sæsonen med en sejr og en uafgjort.

Tvivlen blev dog hurtigt gjort til skamme, for Barca spillede en suveræn første halvleg, hvor de totalt sad på gæsterne fra Villarreal. Med to mål i de første 20 minutter var kampen reelt afgjort og med to scoringer mere inden pausen, var den sidste selvtillid forsvundet hos Villarreal.

Man så et Barca-mandskab med god fart i bolden og bevægelighed i spillet. Det blev løbet godt og spillet bredt på kanterne, især i venstre side, hvor Ansu Fati og Jordi Alba var særdeles aktive.

Det var dog også tydeligt, at formen endnu ikke er oppe på 100%, for i anden halvleg faldt intensiteten i spillet. Barca kontrollerede dog stadig, men Koeman fik at se, at der nok er behov for lidt mere fysisk træning.

Alt i alt var der dog tale om en flot indsats af Barca, der fik den start på ligaen som alle havde håbet på og som lover godt for de kommende kampe, ude mod Celta onsdag og søndag hjemme mod Sevilla.

644x70

.:FORSIDE:.