Lizarazu anbefaler Griezmann at forlade Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.10.20

© Getty Images

Det kører ikke for det store stjerneindkøb Antoine Griezmann i Barca. Derfor anbefaler den tidligere fodboldspiller og landsmand til Griezmann, Bixente Lizarazu, at angriberen bør forlade Barca for at finde sig selv igen.

'Griezmann kom til Barca med idéen om at spille med Lionel Messi, men desværre fungerer relationen mellem de to ikke på banen. Griezmann ved ikke længere hvordan han skal spille for Barca. Han skal skynde sig og forlade Barca, for han ikke passer ind i systemet' lød den klare melding fra Lizarazu.

Lizarazu slog dog også fast, at Griezmann er en god fodboldspiller. 'Griezmann er en fantastisk fodboldspiller. Han er en meget god spiller og han er fantastisk for det franske landshold, men det er han ikke for Barca og det er et meget stort problem' tilføjede han.

Den kritiske situation står nu skarpere end nogensinde før efter, at Griezmann kun har spillet ni minutter i de to seneste kampe i kampe mod hold som Ferencvaros og Real Madrid. Vi må se om franskmanden får spilletid mod Juventus onsdag.

.:FORSIDE:.