Liverpool-legende: 'Coutinho kan komme tilbage'

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.02.20

© Getty Images

I det tyske florerer der i øjeblikket rygter om, at Bayern München ikke vil udnytte deres købsoption på 120 mio. euro på Coutinho og dermed sende ham tilbage til Barca. Den tidligere Liverpool-stjerne, Steve McManaman, vil dog gerne have ham tilbage.

Coutinho var en stor stjerne i Liverpool inden skiftet til Barca. Står det til McManaman ser han gerne brasilianeren tilbage i Liverpool. 'Han er en charmerende spiller og han kan vende tilbage fra Barcelona for en rimelig pris' fortæller han i en udtalelse ifølge avisen Sport.

Et skifte tilbage til Liverpool afhænger dog af, om Liverpool har plads i truppen. 'Hvis de kan få Coutinho tilbage for en rimelig pris og sælge et par spillere, som ikke spiller fast, så kan det godt ske. Det kunne være Shaqiri og Lallana' sagde han videre. 

'Der er allerede rygter om dem og hvis der er plads i truppen, så vil jeg gerne havde Coutinho tilbage til Liverpool. Han er en spiller, som virkelig kan ændre kampene, hvis plan A ikke virker' tilføjede McManaman insisterende.

'Han scorede fantastiske mål for Liverpool og selvom han skal genvinde fansenes respekt, så mener jeg, at de fleste af dem vil anerkende hvad Coutinho gav os og hvad han kan give os. Hvis han gerne vil tilbage, så er der ingen problemer' afsluttede McManaman.

.:FORSIDE:.