fbpx

Lionel Messi virker meget mere glad i Barca nu

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.03.21

// Lionel Messi // Real Sociedad


Det var en sur, skuffet og vred Lionel Messi, som fortalte klubben sidste sommer, at han ville væk, men nu ser det meget anderledes ud, da argentineren virker meget mere glad for at være i klubben.

Tiden efter at Messi forsøgte af komme væk fra Barca, præsterede han ikke som sædvanlig på banen. Det var tydeligt, at hans ønske om at komme væk påvirkede hans præstationer, men her i 2021 har Messi genfundet sit tårnhøje niveau.

Det ligner samtidig en Messi, som nu er meget gladere for at være i klubben, hvor han nu er den spiller, som har spillet flest kampe for Barca nogensinde. Han ligner en spiller som nyder tilværelsen i Barca igen. Det er der helt sikkert flere grunde til.

En af årsagerne til det er givetvis de markant bedre resultater, som Ronald Koeman har formået at få spillerne til at levere her i starten af året. En anden væsentlig årsag er helt sikkert også Joan Laportas sejr ved præsidentvalget for nogle uger siden.

Netop Laporta virker til at have Messis fulde opbakning og samtidig virker han til at være manden der kan få Messi til at blive i Barcelona. Messi er også langt mere engageret i Barca nu. Han mødte op og stemte ved præsidentvalget og viste sig ved Laportas indsættelse.

For det tredje kan man måske også tale om, at Messi er ved at indse, at holdet er ved at få sammenspillet et godt hold med unge spillere, som måske i næste sæson kan kæmpe med om Champions League. Især de mange lovende unge spillere kan måske motivere Messi til at stå spidsen for et nyt Barca-hold med rødderne tilbage fra La Masia, på vej mod en ny storhedstid.

Det er tydeligt, at Messi er langt mere glad og veloplagt nu, end han var i starten af sæsonen. Måske det er et signal i retning af, at verdens bedste fodboldspiller måske beslutter sig for at blive i den klub han har repræsenteret i hele sin seniorkarriere.

.:FORSIDE:.