Liga-præsident: "Messi har allerede forlænget"

FCBARCELONA.DK - 14.11.17

Den altid omdiskuterede præsident for det spanske ligaforbund, Javier Tebas, slog tirsdag fast, at Lionel Messi allerede har forlænget sin kontrakt med Barca og spiller under den nye aftale.

"Messi spiller under sin nye kontrakt og han har allerede forlænget med Barca. En kontrakt er officiel når den er underskrevet og ikke først når man siger, at den er underskrevet. Og Messi har allerede skrevet under med Barca. Med mindre de har snydt mig godt og grundigt, så har han skrevet under" sagde Javier Tebas.

Forlængelsen af Lionel Messi har været et af sommerens helt store samtaleemner. Barca-præsident Bartomeu har flere gange slået fast, at den nye aftale er på plads og underskrevet på Messis vegne af faderen. Dog har argentineren af ukendte årsager endnu ikke fået taget de traditionelle billeder med Bartomeu, hvor aftalen underskrives.

Mandag kom det dog frem, at Barca og Messi angiveligt planlægger at præsentere kontraktforlængelsen i forbindelse med El Clásico, som spilles på Bernabeu i Madrid den 23. december.

.:FORSIDE:.