fbpx

Lewandowski viste klassen da det kneb allermest

FCBARCELONA.DK - 24.09.23

// Robert Lewandowski // Celta de Vigo

Lewandowski havde ingen god start på sæsonen, men formen har været stigende i de seneste kampe. I går mod Celta Vigo viste han sin høje klasse, da der var allermest brug for det og det reddede Barca for et nederlag.

Celta Vigo havde reelt Barca nede i sækken med en 0-2 føring og 10 minutter tilbage. Spillet fungerede slet ikke for catalanerne og sæsonens første nederlag syntes uundgåeligt. Det blev der dog lavet om på med to scoringer af Robert Lewandowski i det 81. og 85. minut, så der blev udlignet til 2-2.

Artiklen fortsætter under annoncen


Første scoring kom efter flot forarbejde af Joao Felix, og hvor Lewandowski frækt løftede bolden over den fremstormende målmand. Ved den anden scoring var det Cancelo der stod for oplægget, hvor Lewandowski stod hvor han skulle i feltet og ekstederede bolden i nettet til 2-2.

Det var femte kamp i træk at Lewandowski scorede og det vidner om, at han er godt i gang med at finde topformen. Det er en rigtig god nyhed for holdet, for med en Lewandowski målhumør, er der garanti for mange mål.

Det var utvivlsomt Lewandowskis to mål der bragte Barca tilbage i opgøret, så Cancelo kunne sende 3-2 scoringen i nettet i næstsidste ordinære minut og dermed give holdet de tre vigtige point..:FORSIDE:.