fbpx
Annonce

Lewandowski løfter den tunge byrde efter Leo Messi

FCBARCELONA.DK - 18.09.22

// Lionel Messi // Robert Lewandowski

Sidste sæson savnede Barca gevaldigt en spiller der kunne score de mange mål, som Messi havde gjort det i en årrække. Den byrde ser Robert Lewandowski ud til at kunne løfte, for polakken har lagt fantastisk ud denne sæson.

Sidste sæson delte Memphis og Aubameyang topscorerværdigheden i Barca med 13 mål hver i alle turneringer, et antal der ligge milevidt fra hvad en topscorer på et tophold forventes at levere. Til sammenligning scorede Messi over 50 mål i gennemsnit over hans senste 12 sæsoner i klubben.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


De få mål kom til at markere sidste sæson, der som bekendt endte uden titler. Barca røg tidligt ud af Champions League og Copa del Rey, mens de måtte nøjes med andenpladsen i ligaen.

Nu ser det ud til, at Barca har fundet en spiller der kan løfte den tunge byrde efter Leo Messi - nemlig Robert Lewandowski. Polakken scorede mål på samlebånd i Bayern München og det er fortsat efter skiftet til Barcelona.

I går mod Elche scorede Lewandowski to gange og dermed har han scoret intet mindre end 11 mål i 8 kampe, fordelt med 8 i La Liga og 3 i Champions League. Kan angriberen holde det snit gennem hele sæsonen, tegner det til flere end 50 mål og dem har Barca brug for.

Udover sine mange mål, tager Lewandowski også et lederansvar på banen, akkurat som Messi gjorde det. Derfor er det en særdeles kvalificeret afløser Barca har fundet for nok verdens bedste spiller nogensinde.

.:FORSIDE:.