fbpx

Lewandowski: 'Jeg fejlede og det gør ondt'

Simon Arun Vrábel - 23.11.22

// Robert Lewandowski // VM Qatar

Polens helt store stjerne og Barcas topscorer, Robert Lewandowski, ærgrerede sig over det straffe, som han brændte i holdets åbningskamp imod Mexico. Ultimativt kan det ende med at koste det videre avancement.

Robert Lewandowski var i Polens åbningskamp ved VM både holdets helt store stjerne, men samtidig blev han også den store synder, da hans brændte straffespark kostede hans landsmænd sejren. I sine udtalelser efterfølgende var stjerneangriberen både skuffet, men samtidig også stålsat på at kigge fremad.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det var i det 58. at den mexicanske målmand Guillermo 'Memo' Ochoa vandt den interne duel med Robert Lewandowsk,i da han fra ellevemeterpletten læste angriberens straffespark. Efterfølgende udtalte Lewandowski sig til den polske presse og den korte udtalelse har avisen Mundo Deportivo efterfølgende bragt.

'I dag fejlede jeg. Det er ærgerligt og det gør ondt, men vi er nødt til at fokusere på næste kamp for at vinde den og få de tre point. Kampen var meget lige og vi værdsætter dette point, men på den anden side er det en skam, fordi vi havde straffesparket' udtalte den polske angriber, som endnu ikke har formået at scoret et mål til en VM-slutrunde.

Polen møder Saudi-Arabien lørdag klokken 14.00 i holdets næste kamp og selvom Lewandowski endnu ikke har scoret til en VM-slutrunde, så har Barca-angriberen nettet 76 gange i 134 kampe for sit polske landshold.

.:FORSIDE:.