fbpx
Annonce

Levante var overrasket over Barca-holdets stilhed

Anders Lang Jensen - 16.12.20

© Getty Images
// Levante

Selvom Barca ikke leverede en overbevisende præstation i 1-0-sejren mod Levante i søndags, kom der tre vigtige point på kontoen. Humøret var dog ikke højt trods sejren, og det bemærkede modstanderholdet fra Levante.

Tingenes tilstand har været kaotiske gennem de sidste sæsoner i det catalanske. Selvom daværende præsident Josep Maria Bartomeu ikke længere er på Camp Nou, og Ronald Koeman er kommet ind med et nyt pust til holdet, er tilstanden internt omkring førsteholdet tilsyneladende ikke i top.

Under og efter sejren mod Levante var det ikke et Barca-hold med moralen i top. Faktisk var stemningen blandt spillerne i Barca så bemærkelsesværdig, at Levante-truppen var forbløffet over scenerne, der udspillede sig efter deres nederlag til Barca-holdet. Det melder en kilde fra Levante-truppen til avisen Sport.

’På banen snakkede de ikke en gang med hinanden. Kun kommunikation på et absolut minimum. Efter kampen i tunnelen hørte man ikke noget overhovedet. Ikke en gang en glædesrus over at have slået os. Det var en meget mærkelig situation’, lyder fra Levante i historien bragt af Sport.

Atmosfæren i og omkring Barca er langt fra som i tidligere tiders storhed. Truppen og klubben virker fortsat splittet, og der venter nogle vigtige beslutninger omkring det kommende præsidentvalg, hvor valg af træner og sportslig retning bliver vigtige temaer.

.:FORSIDE:.