fbpx
Annonce

Levante eller Athletic Bilbao venter i pokalfinalen

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.03.21

© Getty Images
// Levante // Bilbao // Sevilla

Onsdag aften spillede Barca sig videre til Copa del Rey-finalen i denne sæson efter et flot comeback mod Sevilla hjemme på Camp Nou. Senere i aften kender catalanerne deres modstander i finalen, som bliver Levante eller Athletic Bilbao.

Barca er endnu engang klar til en finale i den spanske pokalturnering efter deres samlede sejr på 3-2 over Sevilla. Senere i aften spilles returkampen i den anden semifinale mellem Levante og Athletic Bilbao, Efter den kamp ved Barca hvem de skal møde i finalen.

Det bliver dermed enten til valenciansk eller baskisk modstand for Barca i pokalfinalen, som spilles den 17. april. At dømme ud fra resultatet af den første kamp mellem de to hold, som endte 1-1, står det meget lige mellem de to mandskaber.

Der er dog ingen tvivl om, at Levante nok vil være den nemmeste modstander for Barca at møde i finalen, da Bilbao alt andet lige flere gange har gjort det svært for catalanerne i denne sæson. Uanset hvad vil alle modstandere dog som regel være en svær modstander i en finale, så man skal også have respekt for Levante, hvis de går videre.

Levante og Athletic Bilbao spiller senere i aften klokken 21.00, så lidt før klokken 23.00 i aften kender Barca deres modstander i Copa del Rey-finalen, medmindre kampen går i forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence, så vil der gå en halv times tid længere.

.:FORSIDE:.