fbpx
Annonce

Uroen beder sig - Messi trænede heller ikke med i dag

FCBARCELONA.DK - 05.06.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Uroen begynder for alvor ar brede sig omkring Messis tilstand. Heller ikke i dag var han at finde på træningsbanen, trods forventning om det modsatte og det kan næsten kun være et tegn på problemer, blot en uge inden at ligaen går i gang.

Det er sket mange gange tidligere, at Messi er blevet i træningslokalet i stedet for at træne med holdkammeraterne. Det sker hvis han føler sig lidt overbelastet og har brug for restituition eller behandlinger fra en fysioterapeut.

Alligevel skabte det undren, at han ikke trænede med i onsdags og rygterne om en mulig skade begyndte at brede sig. Torsdag havde spillerne fri og der var forlydender om, at Messi ville vende tilbage ved fredagens træning og at bekymringerne derved kunne forstumme.

Messi var dog ikke til stede da holdet trænede her til formiddag. Han blev endnu en gang i træningslokalet, uden at Barca har forklaret årsagen. Det er naturligt at der holdes ekstra øje med Messi, ikke mindst fordi Barca møder Mallorca om en uge, i holdets første ligakamp efter coronapausen.

At Messi står over i to træningssamlinger i træk på dette tidspunkt, kan næsten kun være et tegn på, at der er noget der genener Barca-anføreren. Alle håber der ikke er tale om noget alvorligt, for det vil være et kæmpe handicap at skulle undvære ham i genstarten af ligaen.

Nu ventes der spændt på om der kommer nyt fra klubbens lægestab omkring Messi. Gør der ikke det, bliver det spændende at se, om han træner med i morgen lørdag.

.:FORSIDE:.