fbpx
Annonce

Leo Messi kan vinde sin titel nr. 37 i aften

FCBARCELONA.DK - 17.01.21

© Getty Images
// Lionel Messi // Supercup

Hvis det lykkes for Barca at vinde den spanske Supercup i aften, vil det samtidig være Messis 37. titel i karrieren. Dermed vil han tage en delt 2. plads på listen over spillere med flest titler, kun overgået af Dani Alves.

Selvom sidste sæson sluttede helt uden titler for Barca og Messi, kan argentineren ikke beklage sig over mangel på pokaler hjemme i trofæskabet, for 36 gange i alt har han prøvet at vinde en titel.

I aften kan det 37. trofæ komme i hus i den spanske supercup, hvilket vil bringe Messi op på 37 titler, samme antal som sine to tidligere holdkammerater, Iniesta og Maxwell. De tre vil i givet fald dele andenpladsen over spillere med flest titler.

Den liste toppes af Dani Alves, der ligeledes har spillet i Barca. Brasilianeren er oppe på utrolige 42 trofæer i karrieren og han er stadig aktiv, akkurat som Iniesta, mens Maxwell har lagt støvlerne på hylden.

Langt de fleste af Messis 36 titler er vundet med Barca, helt præcist 34, mens han har vundet OL guld og U20 VM med Argentina. Med Barca er det blevet til 10 mesterskaber, otte spanske Supercups, seks Copa del Rey, fire Champions League, tre UEFA Supercups og tre VM for klubhold.

.:FORSIDE:.