Lenglet: 'Vi vil være mestre så hurtigt som muligt'

FCBARCELONA.DK - 21.04.19

© Getty Images

Clement Lenglet scorede sit først mål i ligaen for Barca, da han bragte sit hold foran lige inden pausen. Eftter kampen glædede han sig over målet og udtrykte håb om, at mesterskabet snart definitivt er afgjort.

'Det var mit første mål på Camp Nou og det er selvfølgelig specielt. Det er anderledes end det mod Cultural, der var i sidste minut, men som også var vigtigt' sagde han umiddelbart efter kampen. Lenglet scorede tidligere på sæsonen i en pokalkamp mod Cultural Leonesa.

1-0 målet kom i første halvlegs sidste minut. 'En scoring lige inden pausen er altid positivt, for det betød at vi kunne gå i omklædningsrummet med en føring mod et godt og stærkt hold, men kampene her i slutningen af sæsonen er svære' fortsatte han.

Med sejren er Barca seks point fra mesterskabet og dem håber Lenglet holdet kan hente i den kommende uge. 'Vi ønsker at blive mestre så hurtigt som muligt, men det skal der arbejdes for. Vi kan vinde titlen denne uge og det vil vi forsøge at gøre, så vi kan fejre det med tilhængerne' afsluttede han.

.:FORSIDE:.