Lenglet: 'Vi spillede godt og skabte mange chancer'

FCBARCELONA.DK - 23.12.20

© Getty Images

Clement Lenglet spillede hele kampen tirsdag mod Valladolid og kom endda på måltavlen i sejren på 0-3. Franskmanden var derfor godt tilfreds, da han mødte pressen efter opgøret.

Læs franskmandens udtalelser herunder.

'I dag besluttede træneren at spille med et andet system og det var noget, som passede os godt. Det hjalp især fordi, at både Alba og Dest ikke i samme grad skulle løbe tilbage i forsvaret hele tiden. Samtidig gjorde systemet, at Valladolid ikke kunne ramme os med kontraangreb'.

'Vi har ikke haft gode resultater på udebane i denne sæson. I dag spillede vi godt og fik også resultatet med os. Vi spillede eksempelvis også godt ude mod Celta de Vigo, men ellers har vi ikke været skarpe nok. I dag var vi alle meget koncentrerede og tog alle 90 minutter meget seriøst'.

'Det er en fornøjelse at se Pedri spille. Han er ung, men han er allerede en klog spiller, som spiller med hovedet. Han tænker meget hurtigt. Derudover kommer han virkelig godt ud af det med Messi og de forstår hinanden. De gode spillere forstår altid hinanden'.

'Jeg er glad for at have scoret i dag. Jeg dedikerede målet til Wagué, som har fået en alvorlig skade. Vi håber alle, at han kommer sig hurtigt'.

.:FORSIDE:.