Lenglet: 'Vi spillede godt og fortjente sejren'

FCBARCELONA.DK - 18.01.19

Clement Lenglet havde en forholdsvis rolig aften i forsvaret, da Levante blev besejret med 3-0. Efter kampen glædede franskmanden sig over holdets indsats og så frem mod en svær kvartfinale.

'For at vinde skal vi altid spille på højeste niveau, for alle hold er gode. I dag viste Levante stort mod, men vi spillede en god kamp og fortjente sejren' kom det fra den franske spiller.

Han glædede sig over, at angrebsspillet fungerede godt gennem hele kampen. 'Vores spillere i front er rigtig gode og besidder et utroligt talent. Det hjælper os meget til at score mål' fortsatte han.

Med Umtitis langvarige skade får Lenglet masser af spilletid og gør det godt. 'Jeg er glad for det som jeg har opnået og det gælder om at fortsætte på denne måde' udtalte han.

Nu er Barca klar til kvartfinalen i Copa del Rey, men her har Lenglet ikke et hold han helst vil trække. 'Alle hold der er tilbage er gode og vi skal kunne spille mod alle. Vi får at se, hvem vi trækker' sagde han videre.

Han forsikrede om, at holdet ikke nedprioriterer Copa del Rey, som de har vundet de seneste fire sæsoner. 'Dette hold vil altid nå mere. Vi skal videre og nå så langt som det er muligt' afsluttede han.

.:FORSIDE:.