Lenglet: 'Vi kan klare os uden Messi'

FCBARCELONA.DK - 22.10.18

Clément Lenglet ærger sig over, at holdet må undvære Messi i de kommende kampe mod Inter og Real Madrid, men den franske forsvarsspiller er overbevist om, at holdet har kvaliteterne til at kunne klare sig.

Lenglet får masser af spilletid i øjeblikket på grund af Umtitis knæproblemer. Sådan ser det ud til at fortsætte i de kommende kampe, hvor svære modstandere som Inter og Real Madrid venter.

Trods fraværet af Messi, tror Lenglet stadig på sit holds muligheder. 'Vi kan klare os uden Leo. Det viste vi mod Sevilla. Vi har spillere med utrolige kvaliteter i front' udtaler han.

Han erkender dog, at argentineren bliver savnet. 'Det er rigtig ærgerligt, for han spiller næsten alle kampe. Det er en spiller der ikke vant til skader, så han er selvfølgelig ked af skaden i armen' fortsætter Lenglet.

På søndag venter et kriseramt Real Madrid mandskab i El Clásico, men Lenglet lægger ikke så meget i, at de hvide oplever problemer. 'Madrid vil altid være Madrid, uanset om de vinder eller taber. Vi skal spille kampen som vi gør i alle andre' kommer det fra ham.

Der er stor jævnbyrdighed i ligaen og det kommer ikke bag på Lenglet. 'Ligaen er rigtig svær denne sæson og meget lige. Det bliver hele tiden sværere at vinde kampene' afslutter han.

.:FORSIDE:.