Lenglet høster stor ros på landsholdet

FCBARCELONA.DK - 11.09.19

© Getty Images

Clement Lenget har på rekordtid tilkæmpet sig en plads på det franske landhold og han høster stor anerkendelse for sit spil. Såvel landstræner Didier Deschamps og holdkammeraterne roser Barca-spilleren.

Lenglet var ikke med till VM for et år siden, hvor Frankrig som bekendt blev verdensmestre, men senere er han blevet en del af det franske landshold. Her har han gjort det så godt, at klubkammeraten og landsmanden Samuel Umtiti har mistet sin ellers sikre plads.

Det er tydeligt, at den franske landstræner er tilfreds med indsatsen fra Lenget. 'Han kom med efter en flot sæson med Barca. Han er seriøs og sikker og rigtig god teknisk. Han har intet imod at have bolden. Det er vigtigt i opspillet. Han er også effektiv i duellerne og forudser spillet godt. Han bliver ved med at udvikle sig' kom det rosende fra Deschamps.

Landsholdskammeraten Diarra er enig. 'Han er en moderne forsvarsspiller, der er præcis i sine generobninger. Han føler sig tilpas i såvel det korte som det lange spil' kommer det fra ham.

Også den franske U20 landstræner Pierre Mankowski er imponeret. 'Han spiller rent og alt hvad han laver gør han teknisk og godt'.

Som Lenglet spiller lige nu er det svært at tro, at han lige med det samme mister sin stamplads såvel hos Barca som på landsholdet.

.:FORSIDE:.