Lenglet: 'Griezmann ved han kan spille bedre'

Magnus Wind - 02.07.20

© Getty Images

I et interview med avisen Le Parisien forsvarer Clément Lenglet sin franske landsmand Antoine Griezmann, som har været udskældt på det seneste. Også muligheden for at vinde ligaen bliver kommenteret.   

Antoine Griezmann er inde i sin dårligste periode i de sidste seks år og angriberen har fået meget kritik på det seneste af både fans og medier. Nu tager Barcas Clément Lenglet sin landsmand i forsvar i et interview med den franske avis Le Parisien.

'Antoine er godt integreret i omklædningsrummet, der er virkelig ikke nogen problemer'. Sådan starter Lenglet sit interview og fortsætter. 'På banen ved han at han kan blive bedre. Vi må dog ikke glemme hans statistikker, hvor han har scoret 14 mål og lavet flere assists. I sin første sæson er det ikke helt skidt'.   

Lenglet er sikker på, at Griezmann nok skal lykkes i Barca. 'Vi forventer meget af ham, men jeg kan også se, at han arbejder hårdt til træning, hvor han forbedrer sig. Jeg er sikker på, at det nok skal gå godt for Antoine i Barca'.  

Også kampen for at genvinde La Liga bliver kommenteret i interviewet. 'Vi vil kæmpe helt til det sidste. Det er sådan vi vil forsøge at vinde kampene, i håbet om at overhale Madrid i den sidste fase. Vi er meget motiveret'. Sådan afslutter Lenglet interviewet. 


 

.:FORSIDE:.