Video: Lenglet forlod Camp Nou i tårer mod Cádiz

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.02.21

© Getty Images

Det var bestemt ikke Clement Lenglets dag i søndags mod Cádiz på Camp Nou. Franskmanden begik en stor fejl med straffesparket i slutningen af kampen, hvilket han også har fået stor kritik for. Efter kampen forlod han Camp Nou i tårer.

Det er aldrig fedt at være den spiller, som er skyld i, at ens hold smider vigtige point. Dette var tilfældet for 25-årige Lenglet, da han begik et afgørende straffespark mod Cádiz med to minutter tilbage af kampen. Da han forlod Camp Nou i sin bil var han da også klar over sin skyld.

En video som florerer på de sociale medier viser en grædende og tydelig knust Lenglet, der kører væk fra Camp Nou efter kampen mod Cádiz i søndags. Videoen er et tydeligt eksempel på, at forsvarsspilleren godt er klar over hvad det var for en kostbar fejl han begik.

At Lenglet forlod Camp Nou i tårer efter kampen mod Cádiz viser hvor hårdt det kan være at svigte sit hold i så svær en situation, som den Barca befinder sig i lige nu i den spanske liga. Forhåbenligt er franskmanden kommet oven på igen.

Se en video af episoden her:

.:FORSIDE:.