Lenglet: 'Fem udskiftninger er godt for spillerne'

FCBARCELONA.DK - 02.06.20

© FC Barcelona

Clement Lenglet er ikke helt enig med sin træner om, at frem udskiftninger i de sidste ligakampe, er en ulempe for Barca. I et interview fremhæver franskmanden det modsat som en fordel for spillerne.

Alt tyder på at holdene må skifte ud fem gange i stedet for de velkendte tre, når ligaen går i gang igen om halvanden uge. Baggrundelsen for ændringen er et ønske om, ikke at belaste spillerne for meget i den intense sæsonafslutning.

Quique Setién er dog ikke begejstret for de fem udskiftninger. 'Det er ikke nogen hemmelighed, at vi afgør mange af vores kampe i de sidste minutter. Når vores modstandere nu får muligheden for at spille med mere friske spillere, vil de ikke længere skulle forsvare sig i slutningen af kampene med trætte spillere' sagde Barca-træneren forleden.

Lenglet ser dog anderledes på det. 'Jeg ved ikke om det er en uempe for os. For spillerne vil det generelt være godt, for vi får mange kampe hver måned, med varme og mange rejser. Det vil være en hjælp for spillerne, men for Barca må vi se' kom det fra ham i går i et snak med Movistar TV.

'Vi ved der er risiko for skader med så mange kampe, efter en pause på to måneder, men vi forbereder os så godt som muligt' fortsatte han.

Til sidst ser Lenglet frem mod en spændende afslutning på ligaen, hvor der resterer elleve runder. 'Det bliver et nyt mesterskab på elleve kampe og vi skal have så mange point som muligt, for at vinde. Det bliver som at starte fra nul' afsluttede han.

Udsat

.:FORSIDE:.