Lenglet: 'Det var vores bedste udekamp'

FCBARCELONA.DK - 20.10.19

© Getty Images

Clement Lenglet spillede en nærmest perfekt kamp, da Barca i går besejrede Eibar med 0-3 på Ipurua. Efter kampen glædede han sig over, at holdet præsterede så godt på udebane.

Lenglet var sammen med Umtiti en sikker bagerst skanse mod Eibar, til trods for et højt og intenst pres fra hjemmeholdet, specielt de første 45 minutter. Derfor var det da også en smilende franskmand der udtalte sig efter kampen.

'Vi spillede en komplet kamp lige fra starten af og jeg er meget tilfreds. Vi havde en klar plan og vi gjorde det godt. Vi forsøgte at finde vores angribere, så de kunne komme ned bag forsvaret' kom det fra ham.

Barca har haft det svært på udebane denne sæson og derfor var Lenglet ekstra glad for de tre point på Ipurua. 'Jeg tror det var vores bedste kamp på udebane, både når det gælder resultatet og den måde vi spillede på. Eibar havde ikke mange chancer, men det havde vi' fortsatte han.

Lenglet blev spurgt til den aflyste Clásico på lørdag. 'På grund af de problemer der er i Barcelona, er det bedst at udskyde kampen, men det er selvfølgelig op til La Liga og fodboldforbundet. Vi spillere har ingenting at skulle sige. Jeg ønsker at spille El Clásico når som helst' sagde han.

Til sidst blev han bedt om en kommentar til den urolige situation i Catalonien. 'Det er et tema jeg ikke forstår. Jeg har boet i Catalonien i kort tid og kan ikke mene noget' afsluttede han.

.:FORSIDE:.