Lenglet: 'Det tiltaler mig ikke at købe en Ferrari'

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.11.19

© Getty Images

Clement Lenglet har på kort tid siden sin ankomst fra Sevilla for halvandet år siden formået at spille sig til en stor rolle hos Barca og på det franske landshold, men uden for banen prøver han at holde sig væk fra rampelyset.

Efter sejren over Celta de Vigo i weekenden drog Lenglet mod den franske landsholdslejr. Det var herfra han blev spurgt ind til sin livsstil og det at være et kendt ansigt efter at have gået fra Nancy i Frankrig til at spille for Barca på kort tid.

'Jeg har ikke ændret min livsstil efter jeg er kommet til Barca. Da jeg spillede i Nancy var jeg ikke en stjerne og efter min mening er jeg det stadig ikke' sagde han til L'Est Republicain.

Lenglet anerkendte også, at berømmelsen har sine bagsider. 'Jeg ser mine venner mindre og jeg kan ikke længere gå i biografen, men alle de gode øjeblikke jeg får ved at spille her kompenserer det godt' kom det fra ham.

For mange fodboldspillere er dyrt tøj og flotte biller en del af hverdagen, men Lenglet er ikke som mange andre fodboldspillere. 'Jeg forstår værdien af penge, jeg prøver at være fornuftig og have respekt for det, men selvfølgelig lever jeg et godt liv' fortalte han.

'Når jeg tager på restaurant, så kigger jeg ikke på om retten koster 40 euro eller 100 euro. Jeg tænker ikke på prisen i det tilfælde, men om jeg for eksempel vil købe en Ferrari? Nej, de er fede, men det er stadig bare en bil og det interesserer mig ikke' afsluttede han.

.:FORSIDE:.